• : 0242 345 00 01
Bonjour_la_vie restaurant - Alanya, Antalya

Firma Hakkında


Restoran | Bonjour La Vie | Alanya


Türk mutfağının lezzetlerinden tatmak istiyorsunuz ve akşamınızı geçirmek istediğiniz size uygun bir restoran arayışında mısınız? Bonjour La Vie restoranımızda sizlere uygun bir ambiyans eşliğinde enfes yemekler sunuyoruz. Güzel dış mekanlarımızda ailenizle yazın tadını çıkarabilirsiniz. Mekanımız klimalıdır.


Bol çeşitli menü, iyi konumda restoran

Mutfağımızda sizin için taze olarak hazırlanan geleneksel Türk mutfağından yemeklerle sizi etkileyeceğiz. Zengin çeşitli yöresel gıda geniş yelpazesiyle herkes kendi zevkine göre bir şey bulacaktır. Rüya gibi tatlımız, zengin çeşitli hamur işimiz ve enfes reçelimiz atıştırmalık olarak yemek sonrası tatlı olarak sizi hayran bırakacaktır. Lezzetli bir kahvaltı, bir öğle yemeği veya bir akşam yemeği için bize uğrayın. Çocuk köşesi, sizler yemeğinizin tadını çıkartırken küçüklerinizin meşgul olmalarını sağlar. Tütün ürünlerinizi içmek için ilave bir alanımız mevcuttur.


Düğünleriniz organize ediyoruz

Restoranımıza engel olmaksızın ulaşmanız mümkündür. Bizimle iletişime geçin ve hemen yerinizi ayırtın. online-rezervasyon hizmetimiz sayesinde masa rezerve etmek çok kolay. Tabii ki +902425124490 telefon numarası ile yerinizi ayırtabilirsiniz. Bizde rahatça ya nakit ödeme ya da VISA, temassız ödeme, Mastercard veya bankamatik kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Elbette özel etkinliklerinizi restoranımızda gerçekleştirebilirsiniz. Sormanız yeterlidir! Büyük etkinlikler konusunda uzmanız ve bu büyük günün sizin için unutulmaz derecede güzel olması için her şeyi yaparız. Haftanın 6 günü 08:00 ila 23:00 saatleri arasında bize gelebilirsiniz. Pazartesi günleri kapalıyız.

Firma Resimleri

Firma henüz resim eklememiş.

Firma Videoları

Firma henüz video eklememiş.

Firma İlan & Ürünler

Firma Henüz İlan Eklememiş.
Firma Henüz İlan Eklememiş.

Firma Yorumları

michael summerhill
7 Aralık 2021 , Salı 15:51:42

Absolutely beautiful restaurant with probably the best views of analya. The owner and staff made us feel really special.


Татьяна Маклакова
7 Aralık 2021 , Salı 15:51:10

Как мы были счастливы, что попали в это кафе. Упомрочительный вид, вкусная еда, все так красиво, каждый уголок в этом кафе. И, конечно, обслуживание. Спасибо большое!!


Taha Arslan
7 Aralık 2021 , Salı 15:50:44

İç tasarımı, kaliteli servisi ve mükemmel manzarası ile Alanyaya gelen herkesin kesinlikle ziyaret etmesi gereken bir mekan.


hasan savatlı
7 Aralık 2021 , Salı 15:49:53

Tek kelimeyle harika; çalışanların güler yüzlü olması, kaliteli hizmet anlayışı ve eşsiz manzarası kesinlikle tavsiye ederim.


Elcin Tasdemir
7 Aralık 2021 , Salı 15:49:33

Mükemmel bir manzara ,temiz ve leziz yemekleri ile Alanya güzel bir restaurant kazanmıştır. İşletme sahiplerinin güven veren sıcak misafir perverliği ise evinizdeymişsiniz hissini veriyor.


Muge Sati El
7 Aralık 2021 , Salı 15:48:53

Mükemmel ötesi bir mekan temiz, ince düşünülmüş dekorasyon ve leziz mezeler AlanyaYa gelen veya burada yasayanlar gelin görün tadin..


Kevser Rıdvanoğlu
7 Aralık 2021 , Salı 15:48:01

Temizligi, ferahligi kahvalti ve yemeklerin lezzetini doyasiya yasayabileceginiz bir ortam. Ikinci gelisimiz ve yine güzel bir ilgiyle agirlandik. Emegi gecen herkese teşekkürle


Yorum Yazmak İstermisiniz?

İletişim Bilgileri

guzinozgul@hotmail.com
2425124490
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş
Belirtilmemiş

Harita Konum

Küçükhasbahçe mah.Dağkent cad.no:15/A

Antalya / Alanya

Mesaj Formu

QR Code