• : 0242 345 00 01
Zoom Call Over İnternet Hatası ve Çözümü Nedir?
img
Blog

Zoom Call Over İnternet Hatası ve Çözümü Nedir?

Her ne kadar bu uygulama eba tv den daha fazla kolaylık sağlıyor olsa da yerli bir uygulama olmaması sebebiyle özellikle alınan hataların ve kullanılan komutların yabancı kelimelerden oluşuyor olması sorunların çözümünü daha zor hale getiriyor. Zoom uygulamasında sık sık karşılaşılan Zoom Call Over İnternet Ne Demek diye merak ediyorsanız ne anlama geldiğini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Zoom Call Over İnternet Ne Demek Çeviri Ne Anlama Geliyor?

Bu kelimenin Türkçe olarak kendi dilimize çevirdiğimizde “internet üzerinden çağrı” olarak nitelendirilebilir. Herhangi bir kişiyi Zoom üzerinden aramak istiyorsanız bu komutu kullanmanız yeterli olacaktır.

Call Over İnternet Zoom Sorunu Nasıl Çözülür?

Call Over İnternet Zoom Sorunu ile karşılaştığınızda toplantıya katıldığınızda sesiniz karşı tarafa gitmiyorsa bunun birden çok sebebi olabilir. Bu sebeplerden en çok bilineni mikrofonunuzun kapalı olmasıdır. Zoom Call Over İnternet Ne Demek Çeviri olarak kendi dilimizde internetten konuşma anlamına geldiğini sizler için söylemiştik dolayısıyla konuşma gerçekleştirmek için mikrofon sorununu çözmeniz gerekiyor.

  • Ana ekranın sağ alt kısmında bulunan “Settings” yani “Ayarlar” kısmına ulaşın. 
  • Ayarlar kısmında karşınıza”Meetings” yani “Toplantılar” bölümü olacaktır. 
  • Karşınıza çıkacak seçenekler arasında “Always mute my microphone” olacaktır.
  • Buna tıkladığınızda sesiniz toplantılarda karşı tarafa gitmeyecektir.

Zoom Call Over Internet Hatasi Nedir 4 Adimda Cozum 2

Bu durum Call Over İnternet Zoom Problem olarak görülmese de birçok kişinin ayarlarını yapamamasından dolayı sesin karşı tarafa aktarılmamasını sorun olarak görmesine sebep oluyor. Zoom İnternet Sorunu için yaşadığınız farklı problemler bulunuyorsa uygulamanın yapımcılarıyla iletişime geçmek doğru bilgiye kısa sürede ulaşmak adına size fayda sağlayacaktır.


İlginizi Çekebilir