• : 0242 345 00 01
Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez Ayrıldı mı?
img
Magazin

Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez Ayrıldı mı?

Lopez ile Rodriguez, yaptıkları ortak açıklamada ilişkilerinin sona erdiğini duyurdular. JLo ve Alex Rodriguez, arkadaş kalmanın kendileri için daha iyi olduğunu belirtti.

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez yayınladıkları açıklamada: Arkadaş olarak daha iyi olduğumuzun farkına vardık ve öyle kalmaya karar verdik. Birlikte çalışmaya ve birbirimizi işle ilgili projelerle desteklemeye devam edeceğiz" diye belirtti

Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez, geçen ay Dominik Cumhuriyeti'nde ayrılık iddialarını böyle yalanlamıştı. Çiftin samimi görüntüsü ayrılmadıklarının düşünülmesine yol açmıştı.

Evlilik kararı alan ancak pandemi yüzünden düğünlerini erteleyen çift üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Hatta yılın ilk ayında ayrıldıkları iddiaları kulislerde dolaşmaya başlamıştı. Rodriguez'in Southern Charm adlı TV programıyla tanınan Madison LeCroy ile Lopez'i aldattığı iddiaları ortaya atıldı ancak daha sonra yalanlandı. Geçtiğmiz aylarda Rodriguez, eski eşinin babası tarafından "seri dolandırıcılıkla" suçlandı.

US Weekly'ye göre Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez'in ayrılacağına dair işaretler uzun zamandır kendini gösteriyordu. Çiftin; birbirleriyle en son 1 Mart'ta görüştüklerini ileri sürdü dergi. JLo ile Rodriguez son olarak geçtiğimiz şubat ayında gittikleri Dominik Cumhuriyeti'nde birlikte görüldü, ondan sonra da sosyal medya dahil onları birlikte gören olmadı.


İlginizi Çekebilir