• : 0242 345 00 01
Lukadan Fragman!
img
Filmler

Lukadan Fragman!

 Deniz canavarları mitolojisine dalış yapacağımız Luka'da başkahramanı yıldız oyuncu Jacob Tremblay seslendiriyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Enrico Casarosa bulunuyor.

Oscar adayı La Luna kısa filmiyle tanınan Enrico Casarosa'nın ilk uzun metraj denemesini hayata geçirdiği Luca animasyon filminin konusu ise şöyle: Küçük bir çocuk olan Luca, yaz aylarını İtalyan Rivierası’nda makarna yiyip, tüm gün scooterla gezerek geçirir. Luca bu macera dolu yazını, yeni edindiği arkadaşıyla paylaşır. Ancak çok geçmeden arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Luca’nın yeni arkadaşı, okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan başka bir dünyadan gelen bir deniz canavarıdır.

İtalya'nın sahillerine açılacağımız Luka'nın seslendirme kadrosunda Jacob Tremblay'in yanı sıra Maya RudolphJack Dylan Grazer, Emma Berman, Jim Gaffigan gibi isimler yer alıyor. Yönetmenin söylediklerine göre, Luka'nın animasyon tasarımlarıyla animasyon türüne sıcaklık getirilmeye çalışıldı. Her şeyin el yapımı olarak hayata geçirilmesine özen gösterildi.

Luka, Disney+ üzerinden 18 Haziran tarihinde gösterime girecek. Aynı tarihte, ülkemizdeki sinemalarda izleyici karşısına geçecek.


İlginizi Çekebilir