• : 0242 345 00 01
‘A Mouthful Of Airın Dünya Hakları Sonyde
img
Filmler

‘A Mouthful Of Airın Dünya Hakları Sonyde

 Koppelman ayrıca, Mank filmiyle Oscar adayı olan Amanda Seyfried, American Horror Story'den Finn WittrockAmy IrvingPaul GiamattiJennifer CarpenterBritt RobertsonJosh HamiltonMichael GastonDarren Goldstein ve Alysia Reiner'ın oynadığı filmi yazdı ve yönetti.

Seyfried, korkuları açığa çıkarmak için çok satan çocuk kitapları yazan Julie Davis'i canlandırıyor. Samimi, kibar, kocasına ve çocuğuna sevgiyle bağlı biri olarak tanımlanıyor. Julie, sevgi dolu olsa bile kendi hayatına musallat olan karanlık sırrı henüz çözmedi. İkinci çocuğu doğduğunda, bu travma ön plana çıkar ve bununla birlikte hayatta kalmak için zorlu bir savaş verir.


Filmin yapımcılığını Mike Harrop, Koppelman, Seyfried, Rattray, Styler yaptı. John Sloss ve Steve Farneth Cinetic Media adına Maven Screen Media ile ortaklaşa finansman sağladı. Cinetic anlaşmayı yapımcılar adına müzakere etti. Koppelman, en son romanı Hesitation Wounds'la Bağımsız Yayıncı Kitap Ödülü'nü kazandı. Şu anda televizyon için uyarlanan ödüllü ilk kitabı I Smile Back'le tanınan yazar, yakında çıkacak romanı Sex With Kings'i tamamlamak üzere.

Seyfried, kısa süre önce David Fincher'in eleştirmenlerce beğenilen Netflix filmi Mank'ta Marion Davies rolüyle hem Akademi Ödülü hem de Altın Küre adaylığı aldı. Seyfried, Hulu’nun The Dropout dizisinde Elizabeth Holmes rolünü oynayacak. Uzun metrajlı filmleri arasında Les Miserables, Mamma Mia, Mean Girls ve Dear John yer alıyor. 


İlginizi Çekebilir