• : 0242 345 00 01
Wordpress Hosting Nedir?
img
Teknoloji

Wordpress Hosting Nedir?

Wordpress hosting, wordpress ile web sitesi açmak isteyen kişilerin sitelerini, site verilerini barındırdıkları hostinglere verilen isimdir. Genellikle wordpress hostingler wordpress yazılımı için özel olarak optimizasyonu sağlanan hostinglerdir.

Wordpress ile internet sitesi oluşturmak isteyen kişiler hosting ararken birçok farklı hosting türü ile karşı karşıya kalmaktadır. Özellikle kişilerin ilk ulaştığı hosting türlerinin web hostingler olduğu bilinmektedir. Günümüzde birçok kişi wordpress hosting ile web hostingin farkları hakkında araştırmalar yapmaktadır.

Wordpress Hosting Nedir, Wordpress Hosting İle İnternet Sitenizi Kurun adlı yazımızın bu bölümünde sizler için Web hosting ve wordpress hosting arasındaki farkları derledik.

Web hostingler ile web sitesi kurmak isteyen kişiler veritabanı işlemlerinden otomasyon işlemlerine kadar olan tüm işlemleri kendileri yapması gerekmektedir. Fakat wordpress hosting kullanan kişiler otomasyon kurulumlarını yalnızca iki adımlı bir süreç ile kolayca tamamlayabilmektedir.

Wordpress hostingleri içinde bulunan CPU ve Ram özellikleri web hostinglere nazaran daha fazladır. şu demek oluyor ki kısacası wordpress hosting kullanarak bir internet sitesi açtığınızda sitenizin daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Wordpress hostinglerde internet sitelerinin yedekleri otomatikman günlük alınırken web hostinglerde yedekler belirli aralıklar ile alınmaktadır.

Wordpress hosting paketleri içinde biroldukça eklenti yüklenmiş olarak gelmektedir. SEO eklentileri, mail eklentileri e-ticaret eklentileri yüklü gelen başlıca plug-inler içinde bulunmaktadır. Fakat web hosting kullanan kişi ve işletmeler bu eklentileri tek tek kendileri eklemelidir.

Sitelerde yaşanabilecek problemlerden olan ön hafıza sorunlarını çözmek üzere wordpress hostinglerde özel yazılımlar bulunmaktadır.

Wordpress hosting paketlerinde SSL sertifikaları yer alırken web hosting kullanan birey ve işletmeler bunları özel olarak satın almaktadır.

CDN hizmeti wordpress hostingler içerisinde ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Kısacası wordpress hosting paketleri web hosting paketlerine nazaran daha avantajlı hostinglerdir. 


İlginizi Çekebilir

  • img

    Geleceğin seyahat aracı: Uçak taksi Bell Nexus

    Türkiye
    Haberi İncele
  • img

    Aşılanmış kişilerin maske zorunluluğu kaldırıldı

    Dünya
    Haberi İncele
  • img

    Uçan araba testi başarıyla tamamladı

    Dünya
    Haberi İncele
  • img

    Hydrafacial: Cildinizi Derinlemesine Temizleyin ve Canlandırın

    Blog
    Haberi İncele
  • img

    Evde güzel pizza nasıl yapılır?

    Yemek Tarifleri
    Haberi İncele
  • img

    Teşkilat 4. Bölüm 2. Fragmanı izle

    Fragmanlar
    Haberi İncele
  • img

    ABD tarafından yapılan bir araştırma, Modernanın Kovid-19 aşısının yan etkileri

    Sağlık
    Haberi İncele
  • img

    Açık büfeler kontrollü olarak sunulmaya başlandı

    Türkiye
    Haberi İncele
  • img

    Teşkilat 2. Bölüm izle

    Diziler
    Haberi İncele
  • img

    Nefes kredisi ile kobilere 6 ay geri ödemesiz kredi almanın şartları

    Türkiye
    Haberi İncele