• : 0242 345 00 01
Hangi Renkler Antrasit Rengi ile uyumludur.
img
Blog

Hangi Renkler Antrasit Rengi ile uyumludur.

Herhangi bir tasarımda, koyu ve karanlık renklere dair ön yargılarınızı bir kenara bırakın. Her ne kadar koyu ve karanlık renkler olsa da renklerin doğru kullanımı ile dilediğiniz her rengi dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Günümüzde popüler dekorasyon rengi antrasit

Her ne kadar koyu ve karanlık renkler olsa da renklerin doğru kullanımı ile dilediğiniz her rengi dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Günümüzde popüler dekorasyon rengi antrasit bir çok farklı alanda kullanılmaya başlanmıştır. Fakat rengi kullanan kimseler Antrasit ile uyumlu renkler hangileridir merak etmektedir.

Tv üniteleri, koltukların renkleri ve bunun yanı sıra duvar ve zemin renkleri antrasit asil ve etkisinde bırakan duruşundan faydalanıyor. Siz de bu rengi evinizin belirli alanlarında kullanıyorsanız, bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda değişiklık yaratabilirsiniz. Antrasit hem yansız renge canlılık katarken aynı zamanda alanın aydınlanmasını sağlayarak koyu renk kullanımına uygundur.

Antrasit Rengi Hakkında Bilinmeyenler

Antrasit nötr bir renktir. Bundan dolayı pek çok birey tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında değerlendirilmektedir. Fakat, antrasit renginin kullanımı bir tarzı yansıtma biçimi olarak kullanılmaktadır. Açık gri tonları ile cesur, siyah renk ile hüzünlü ve asil bir görünüm kazandırılır. Bunun yanı sıra Antrasit ile uyumlu renkler parlak beyaz, canlı narenciye ve pembe şeklinde renklerdir. Bu renkler antrasit harika bir uyum yakalayabilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında en çok kullanılan renk parlak beyazdır. Özellikle parlak zeminler ve kaplamalar ile birlikte çok başarı göstermişdır. Beyazın ahenginden dolayı rahat ve keyifli bir dekorasyon yansıtır. Antrasit ile uyumlu renkler içinde sıkça ön plana çıkan beyazı duvar boyasında da kullanabilirsiniz. Gene yarım boya şeklinde tasarlanan duvarlarda da alt kısmın beyaz olması, alanın daha aydınlık ve geniş gözükmesini sağlayacaktır. Ek olarak araya siyah renklerde aksesuarlar koyduğunuzda görkemli bir uyum elde edebilirsiniz.

Evinizin dekorasyonunda daha çok minimal ve modern bir biçim elde etmek istiyorsanız, antrasit ile soğuk ve yansız renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Antrasit ile uyumlu renkler içinde yer alan siyah, beyaz ve başta gri tonları bu bağlamda size kolaylık elde edecektir. Tüm bu renklerin uyumu ile evinizde asaleti ön plana çıkarabilirsiniz. Dekore edeceğiniz alanda antrasit rengini yoğun bir şekilde kullanmalısınız. Daha sonra açık gri aksesuarlar, beyaz pencereler ve siyah tablolar ile eşi olmayan bir dizayn elde edebilirsiniz.


Dekorasyonda tek başına kullanılmaması ihtiyaç duyulan turuncu ve tonları antrasit ile görkemli bir uyum içinde girecektir. Antrasit ile uyumlu renkler arasında yer edinen ve turuncunun tonlarından biri olan narenciye rengi Antrasit rengin yürekli, güçlü ve kararlı duruşuna, enerji ve aydınlık katacaktır. Doğal olarak ki bu iki zıt rengi birbirine tamamlamak için araya bir geçiş rengi gerekmektedir. Geçiş renklerinden en güzeli ise beyaz, daha cesur ve egzotik bir anlam katmak istiyorsanız altın rengidir.

Sarı ve tek tip gri rengi görkemli bir uyum sergilemektedir. Bunun yanı sıra içerisinde antrasit rengine de yer verdiğinizde bu sefer antrasit geçiş rengi olarak uyumu tazeler. Enerjisi ile dikkat çeken sarı tonları ile ev dekorasyonda mükemmel bir uyum elde etmenize yardımcı olurken, gri ise daha çok evin asilliğini ortaya koyacaktır.

Antrasit Rengi ile Uyumlu Renkler Hangileridir; Bu tip renk uyumları çocuk odaları için de iyi bir seçenektir. Renkleri birazcık daha yumuşatmak isterseniz içerisinde pembe ve sarı tonlarına da yer verebilirsiniz. Her ne kadar bu renkler mutfaklarda tercih edilmese de bir ilk olabilirsiniz. Mutfak ve banyo gibi alanlarda temiz ve düzenli bir görünüm elde etmek isteseniz, bu tonları tercih ederek hem ferah bununla beraber modern bir görünüme sahip olabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir

  • img

    Tolga Çevik, olaylı kız isteme töreniyle kırdı geçirdi

    Magazin
    Haberi İncele
  • img

    Azerbaycanla pasaportsuz seyahat

    Türkiye
    Haberi İncele
  • img

    Oleg Shuplyak tarafından yaratılan optik illüzyon

    Blog
    Haberi İncele
  • img

    Huaweinin kurucusu, casusluk iddiaları hakkında konuştu

    Dünya
    Haberi İncele
  • img

    Akşemseddine göre unutkanlığın reçetesi

    Dünya
    Haberi İncele
  • img

    Bakım Evi Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

    Blog
    Haberi İncele
  • img

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187. Bölüm izle

    Diziler
    Haberi İncele
  • img

    Korku Sokağı Üçlemesi Fragmanı

    Fragmanlar
    Haberi İncele
  • img

    Wordpress 500 Internal Server Error hatası çözümü

    Blog
    Haberi İncele
  • img

    Afazi Hastalığı Nedir Belirtileri nelerdir

    Sağlık
    Haberi İncele