• : 0242 345 00 01
AMAZONDAN KOBİLERE DESTEK
img
Türkiye

AMAZONDAN KOBİLERE DESTEK

Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, Amazon olarak her vakit müşterilerinin uzun vadeli güvenini kazanmayı, kısa vadeli kazançların önünde tuttuklarını ve markalarının gücüne odaklandıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Amazon'un pazaryeri operasyonları şirketin inovasyon arzusunun en büyük göstergelerinden biri. Bugün dünya çapında 1,9 milyondan fazla ufak ve orta ölçekli işletme Amazon mağazalarında satış yaparak güçleniyor ve işlerini büyütüyor. Dünya çapında Amazon'da satılan ürünlerin hemen hemen yüzde 60'ı, çoğunluğu KOBİ'lerden oluşan satıcılara ilişik. Amazon büyüdükçe KOBİ'ler büyüyor ve KOBİ'ler büyüdükçe Amazon büyüyor. Bu, kısa vadeli karlılık yerine uzun vadeli olasılıklara odaklandığınızda iyi mi bir etki yaratılabildiğine dair harika bir örnek." dedi.

"Amazon'da satış meydana getiren KOBİ'lerin işlerini büyütebilmeleri için her vakit yenilikler yaparak onlara yeni fırsatlar sunuyoruz" yorumunu yapan Marriott, şöyle sürdürdü:

" Örneğin Amazon Lojistik hizmetimizden faydalanan ve Amazon Avrupa mağazalarından birinde hesabı olan KOBİ'ler, bir Avrupa ülkesindeki Amazon lojistik merkezinde depoladığı ürün envanterinden öteki Avrupa ülkelerindeki Amazon müşterilerinin siparişleri için de gönderim sağlayabiliyor ve ürünlerini 27 Avrupa ülkesindeki 340 milyon müşteriye hızlı ve güvenilir teslimatla ulaştırarak gelişme şansı elde edebiliyorlar.

Gene Amazon Lojistik yardımıyla kısıtlı kaynaklarla çalışan KOBİ iş ortaklarımızın ürün hazırlama, paketleme, hızlı teslimat ile gönderme süreçlerini onların adına yönetiyor ve bu siparişler için 7/24 müşteri hizmeti sağlıyoruz. Küçük işletmeler teknolojik altyapımız ile onlara sunduğumuz satış raporu, marka kaydı, listeleme, otomatik çeviri gibi hayatlarını kolaylaştıran birçok hizmetten de faydalanabiliyorlar. Kısacası KOBİ’lerimizin işlerini büyütmelerini ve daha fazla müşteriye ulaşmalarını kolaylaştırırken, müşterilerimize de daha çok ürüne ulaşabilecekleri geniş bir seçki sunuyor, hepimiz için katma kıymet yaratıyor ve birlikte büyüyoruz." 


İlginizi Çekebilir

  • img

    Cehennem Kapısı 50 yıldır 400 derecelik ateşle yanıyor

    Dünya
    Haberi İncele
  • img

    Masumiyetin Elası, Kardeşlerimin yıldızına aşık

    Magazin
    Haberi İncele
  • img

    Parmaklarımız Neden Suda Buruşur?

    Blog
    Haberi İncele
  • img

    Futbol da Yeni yabancı kuralı açıklandı.

    Spor
    Haberi İncele
  • img

    Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

    Türkiye
    Haberi İncele
  • img

    Hurmaya hile karıştı

    Sağlık
    Haberi İncele
  • img

    Ünlü Fransız siyasetçi ve milyarder Dassault helikopter kazasında öldü

    Dünya
    Haberi İncele
  • img

    Elazığın Palu ilçesinde 4.0 lık deprem korkuttu

    Türkiye
    Haberi İncele
  • img

    Türkiyeyi kırmızı ülkeler listesinden çıkardı

    Dünya
    Haberi İncele
  • img

    HARBİYE SAHNESİ BİR YILDIZI AĞIRLADI!

    Magazin
    Haberi İncele