• : 0242 345 00 01
Fantastik Canavarlar: Dumbledoreun Sırları
img
Fragmanlar

Fantastik Canavarlar: Dumbledoreun Sırları

Bu filmde Grindelwald karakteri, bir önceki filme olduğu gibi Johnny Depp tarafından canlandırılmıyor. Rolü Depp'ten devralan Mads Mikkelsen'in nasıl bir performans ortaya koyacağı ve nasıl bir Grindelwalt portresi çizeceği hayranlar tarafından merak ediliyor. 

Gellert Grindelwald'ı kötü emellerine ulaşmasından alıkoyabilecek tek kişi eski arkadaşı Profesör Albus Dumbledore'dur, (Jude Law) ancak ikili yıllar önce birbirleriyle asla savaşmamaları için bir kan anlaşması yapmıştır.

Bunun üzerine Dumbledore büyücüler, cadılar ve bir muggle'dan (Dan Fogler) oluşan bir lejyonla ve büyübilimci Newt Scamander (Eddie Redmayne) ile güçlerini birleştirir. Bu arada, Grindelwald tarafından asıl kimliği Aurelius Dumbledore olarak açıklanan Credence Barebone (Ezra Miller) da yaklaşan bir tehlike olarak pusuda beklemektedir.

Fantastik Canavarlar serisinin ilk filminde de olduğu gibi yönetmen koltuğunda yine David Yates'in oturduğu filmin senaryosu Steve Kloves tarafından J.K. Rowling'in eserinden uyarlandı.


İlginizi Çekebilir