Buna göre şirketin kurucu ortaklarından Serkan Borançılı’ya ait Borancılı Teknoloji, n11’in yeni sahibi oldu.
Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan kayıtlara göre, Getir Perakende Lojistik’e bağlı n11 hisseleri el değiştirdi. Getir Perakende’nin n11 hakları yüzde sıfıra düşerken, Borancılı Teknoloji ise şirketin tüm hisselerini devraldı.
Devir işlemi, Getir’in geçtiğimiz aylarda duyurduğu yeniden yapılanmanın bir parçası olarak gerçekleşti. Ayrıca geçtiğimiz hafta, Getir’in online market ve yemek teslimatı operasyonlarının çoğunluk hissesi Abu Dabi merkezli yatırım fonu Mubadala’ya geçmişti.
Geçtiğimiz aylarda Mubadala tarafından 250 milyon dolarlık yatırım aldığı açıklanan Getir, yeniden yapılanmaya gitmişti. Bu yatırım sonrası bölünmeye gidileceği belirtilen şirkette Nazım Salur ve diğer kurucuların azınlık hisselere sahip olacağı aktarıldı.